Home » Vakantieparken » Center Parcs

Center Parcs

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen uitje, avontuurlijke activiteiten, of gewoon quality time met je dierbaren, Center Parcs biedt de ideale vakantiehuizen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Met meer dan 50 jaar ervaring in het creëren van onvergetelijke herinneringen, is Center Parcs een vertrouwde keuze voor families en groepen die op zoek zijn naar een bijzondere vakantiebeleving.

Een Natuurlijke Oase

Een verblijf in een Center Parcs vakantiehuis betekent onderdompelen in de natuur. De vakantieparken liggen midden in prachtige natuurgebieden, omgeven door uitgestrekte bossen, rustige meren en betoverende landschappen. In feite bestaat 90% van de Center Parcs parken uit bos en water, waardoor je volop kunt genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen.

Duurzaamheid Hoog in het Vaandel

Bij Center Parcs staat duurzaamheid centraal. Ze koesteren de flora en fauna in hun omgeving, werken aan een groenere toekomst, en willen een fijne leefomgeving achterlaten voor komende generaties. Door middel van diverse initiatieven en samenwerkingen streven ze ernaar de natuurlijke rijkdom te behouden en te genieten van een vakantie in harmonie met de natuur.

Innovatie en Vernieuwing

Center Parcs heeft altijd gestreefd naar vernieuwing en uitmuntendheid. Met vooruitstrevende faciliteiten zoals het Aqua Mundo zwemparadijs, wildwaterbanen en de gezellige Market Dome, blijven ze de standaard zetten voor familievakanties. Of je nu een adrenalinejunkie bent of gewoon wilt ontspannen, er is altijd iets te beleven.

Groepsaccommodaties voor Samenzijn

Of je nu een familiebijeenkomst plant, een uitje met vrienden, of een bedrijfsreis organiseert, Center Parcs heeft ruime groepsaccommodaties voor 10 tot 20 personen. Geniet van gezellige binnen- en buitenactiviteiten, smakelijke restaurants, en overnachtingen in aangrenzende accommodaties. De perfecte plek voor plezier en samenzijn.

Eindeloos Vermaak

Bij Center Parcs is er voor iedereen iets te beleven. Zwem en glij in het Aqua Mundo zwemparadijs met glijbanen en wildwaterbanen. Ga de strijd aan met vrienden in Laser Battle of ontsnap uit de Escape Room. Bowlen, minigolfen, fietsen, klimmen, boogschieten, en nog veel meer wachten op je.

Mensen, Natuur, en de Gemeenschap

Center Parcs is toegewijd aan het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het welzijn van de natuur. Ze werken samen met organisaties zoals Make-A-Wish en Stichting Opkikker om zieke kinderen speciale dagen te bezorgen. Ze dragen bij aan wereldwijde initiatieven zoals World Cleanup Day en Earth Hour.

Bescherming van de Natuur

Met parken die voor 90% bestaan uit bos en water, heeft Center Parcs autovrije zones gecreëerd om bezoekers te laten genieten van de omgeving te voet, per fiets of met elektrische auto’s. Ze gebruiken geen pesticiden of kunstmest om de planten te beschermen en minimaliseren waterverbruik in de Aqua Mundo zwemparadijzen.

Certificaten en Erkenningen

Center Parcs heeft ISO 14001- en ISO 50001-certificeringen en het prestigieuze Green Key-label. Ze zijn vastbesloten om tegen 2030 de uitstoot van Scope 1 en 2 emissies te halveren en bij te dragen aan wereldwijde CO2-neutraliteit in 2050.

Ontdek de magische wereld van Center Parcs en boek jouw vakantiehuis omgeven door natuurlijke schoonheid en avontuur. Samen genieten van de rijkdom van de natuur staat centraal in Center Parcs, en jouw vakantie zal zeker een onvergetelijke ervaring worden.