Center Parcs onthult SOCKS-OFF SOCKS Campagne voor Natuurbeleving

In een inspanning om de connectie met de natuur te benadrukken, introduceert Center Parcs Europe met trots de SOCKS-OFF SOCKS campagne, als onderdeel van hun breder georiënteerde initiatieven. Deze campagne heeft als doel mensen aan te moedigen de natuur te omarmen en sokken op een geheel nieuwe en avontuurlijke wijze te ervaren.

Bas Post, Marketing Director Nederland, België en nieuwe buitenlandse markten, onderstreept de relevantie van direct contact met de natuur voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Hij verklaart: “Vaak dragen mensen sokken gedurende de hele dag, zelfs in de prachtige natuurlijke omgeving. Terwijl juist het directe contact met de natuur van vitaal belang is. Vandaar dat wij de Center Parcs SOCKS-OFF SOCKS introduceren, sokken die je juist zo min mogelijk moet dragen. Ze fungeren als een symbool en herinnering om frequenter de natuur in te trekken. Met deze campagne willen we dus zeggen: sokken uit, de natuur in!”

De SOCKS-OFF SOCKS campagne omvat boeiende online video’s op platforms zoals YouTube, TikTok, Instagram en Facebook. Bovendien kunnen deze speciale sokken worden verkregen via een winactie op de social mediakanalen van Center Parcs. Het bedrijf nodigt deelnemers uit om hun blote voeten momenten te delen met de hashtags #socksoff en #sokkenuitnatuurin.

(Lees verder onder de video)

Afgelopen weekend heeft Center Parcs ook fysieke activaties georganiseerd, waarbij op verschillende locaties in Nederland ‘Gras enkel betreden op blote voeten’-bordjes werden geplaatst in plaats van de gebruikelijke ‘Gras niet betreden’-bordjes. Deze unieke borden bevatten QR-codes die doorverwijzen naar de campagnevideo op YouTube. Een creatieve actie om de boodschap van SOCKS-OFF SOCKS op een verrassende manier over te brengen.

Als pleitbezorger voor onvergetelijke vakantie-ervaringen, moedigt Center Parcs hiermee gasten aan om niet alleen hun sokken, maar ook hun zorgen achter te laten en volledig op te gaan in de natuurlijke schoonheid tijdens hun verblijf in vakantiehuizen.

Maak kans op een vakantie voor je gezin!

Wil je een vakantie voor jou & je gezin (of vrienden) winnen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!