Landal Landgoed ’t Loo Primeur: Europa’s Eerste Zelfrijdende Bezorgrobot

Landal GreenParks zet een belangrijke stap in de toekomst van gastvrijheid door de introductie van Europa’s eerste zelfrijdende bezorgrobot op Landal Landgoed ’t Loo. Deze innovatieve robot zal het parkteam ondersteunen bij diverse taken, van linnengoed bezorgen tot het verstrekken van een efficiënte en gepersonaliseerde service aan gasten.

Innovatie in Actie

Deze proef, die eindigt in februari 2024, illustreert de voortdurende inzet van Landal GreenParks voor innovatie. De zelfrijdende bezorgrobot, ontwikkeld in samenwerking met diverse partners, belooft een voorproefje van toekomstige mogelijkheden in de gastvrijheidssector.

Partnerschap en Technologische Integratie

Een cruciale rol in de implementatie van de robot wordt gespeeld door Dutch Automated Mobility (DAM), met hun expertise in zelfrijdende technologie. De geavanceerde technologie van de Estlandse producent Clevon sluit naadloos aan bij de missie van DAM om veilige en efficiënte zelfrijdende oplossingen te creëren.

Multifunctionele Inzetbaarheid

Sander Sebastian Agur, CEO van Clevon, benadrukt de multifunctionaliteit van de bezorgrobot, die verder reikt dan het leveren van linnengoed. Met plannen om deze innovatie naar meer parken in Europa te brengen, beoogt Clevon een vloot van maximaal 500 robots in te zetten, wat de service op een slimme en milieuvriendelijke manier zal verbeteren.

Feiten en Cijfers

Enkele indrukwekkende feiten en cijfers benadrukken de unieke kenmerken van de zelfrijdende robot, zoals het lichte gewicht, de afmetingen en de indrukwekkende elektrische capaciteit.

Feedback en Toekomstige Perspectieven

Terwijl de testfase vordert, worden feedback van gasten en operationele gegevens geanalyseerd om de rol van autonome technologie in dagelijkse diensten verder te verfijnen en uit te breiden.

Bekijk de Robot in Actie

Voor een visuele ervaring van de zelfrijdende bezorgrobot in actie, bekijk de video hier:

Conclusie

Deze pioniersrol van Landal GreenParks en haar partners markeert slechts het begin van een opwindend tijdperk waarin technologie en gastvrijheid naadloos samenkomen. De zelfrijdende bezorgrobot op Landal Landgoed ’t Loo is een voorproefje van de veelbelovende toekomst van geautomatiseerde dienstverlening in de recreatiebranche.

Maak kans op een vakantie voor je gezin!

Wil je een vakantie voor jou & je gezin (of vrienden) winnen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!