Ontdek ‘De Boerderij’ – Landal Orveltermarke’s Nieuwe Indoor Speelparadijs!

Op een stralende woensdag 8 november werd er op vakantiepark Landal Orveltermarke een spannend nieuw hoofdstuk ingeluid, met niemand minder dan burgemeester Jan Zwiers van de Gemeente Midden-Drenthe als eregast. De gelegenheid? De officiële opening van ‘De Boerderij’, een indrukwekkende indoorspeelboerderij die het hele jaar door vermaak biedt voor mensen van alle leeftijden. In dit artikel nemen we je mee op een reis door dit nieuwe avontuur en ontdek je wat je kunt verwachten.

Eindeloos speelplezier voor jong en oud

‘De Boerderij’ is niet zomaar een speelruimte; het is een waar speelparadijs waar zowel kinderen als volwassenen zich kunnen uitleven. Met een nadruk op binnenactiviteiten zoals klimmen, rennen, levend ganzenbord en pannakooi, zullen bezoekers urenlang plezier beleven. Maar dat is nog niet alles. De boerderij herbergt een mega speeltoren, een uitdagende klimwand, een avontuurlijke hangbrug, een spectaculaire glijbaan en zelfs een heuse bowlingbaan.

En als je trek krijgt van al dat spelen, hoef je niet ver te zoeken. ‘De Boerderij’ heeft een gezellig horecagedeelte waar kinderen en (groot)ouders kunnen genieten van een smakelijke kop koffie met gebak, een lekkere snack of een heerlijk broodje of pizza.

Meer dan alleen speelplezier

Maar ‘De Boerderij’ biedt nog meer dan alleen speelplezier. Het is uitgerust met ‘het Bakhuus’, waar je onder andere verse pizza’s, smakelijke broodjes, snacks en schepijs kunt vinden. Bovendien is er een veelzijdige ruimte die voornamelijk wordt gebruikt voor Fun & Entertainment, maar ook beschikbaar is voor vergaderingen en bijeenkomsten. Deze ruimte kan zelfs worden ingericht als theateropstelling voor ongeveer 100 gasten.

Een mijlpaal in vakantieaanbod

Folker Frommeyer, de algemeen directeur van Landal Orveltermarke, is buitengewoon trots op ‘De Boerderij’. Hij benadrukt de voortdurende inspanningen van Landal om voorop te blijven lopen in het vakantieaanbod van Noord-Nederland. In de afgelopen tien jaar hebben ze fors geïnvesteerd in bungalowvernieuwingen, natuurlijke speelomgevingen in samenwerking met Natuurmonumenten, een uniek natuurbad, een natuurbelevingspad, een technisch mountainbikeparcours en een complete renovatie van het restaurant en de receptie.

‘De Boerderij’ is het kroonjuweel van deze inspanningen, met maar liefst 400 vierkante meter aan binnenruimte, funbowlbanen, een pannakooi, klimwand, reuzenglijbaan, klimtoren, een Fun & Entertainment activiteitenruimte en natuurlijk een sfeervolle horecagelegenheid met ovenverse pizza’s en heerlijk schepijs.

Samenwerking en duurzaamheid

Frommeyer bedankt alle betrokkenen, met name de huiseigenaren, voor hun investeringsbereidheid in dit project, evenals de gemeente voor de constructieve samenwerking. Duurzaamheid is een prioriteit voor Landal GreenParks en ‘De Boerderij’ vormt daarop geen uitzondering. Het nieuwe gebouw is volledig gasvrij, de zuidkant van het dak is voorzien van zonnepanelen en overal is uitsluitend LED-verlichting toegepast. Bovendien zijn er diverse nestkasten in en rondom het gebouw geplaatst en zijn oude bomen op het terrein zoveel mogelijk behouden. Er is bewust gekozen voor lokale onderaannemers om transportbewegingen te minimaliseren en de lokale arbeidsmarkt te ondersteunen.

Met steun van het Europees Landbouwfonds

De realisatie van ‘De Boerderij’ werd mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Dit bewijst dat duurzaamheid en samenwerking bij Landal Orveltermarke hoog in het vaandel staan.

Kortom, met ‘De Boerderij’ voegt Landal Orveltermarke een fantastische attractie toe aan haar aanbod, en belooft het plezier en avontuur voor het hele gezin. Dit is een uitstapje dat je niet wilt missen tijdens je volgende vakantie in Drenthe!

Foto: © Landal – De Boerderij, Landal Orveltermarke’s Nieuwe Indoor Speelparadijs!

Maak kans op een vakantie voor je gezin!

Wil je een vakantie voor jou & je gezin (of vrienden) winnen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!